PayPal kehittää vankkaa digitaalista lompakkoa vuonna 2021, todistajat nousevat salauksen kysyntään

Äskettäisen kryptovaluutan käyttöönoton jälkeen PayPal antoi äskettäin yksityiskohdat salaus- ja digitaalilompakkosuunnitelmistaan ​​vuodelle 2021, samalla kun se totesi, että keskuspankin digitaaliset valuutat (CBDC) saattavat viedä aikaa, mutta ne ovat täällä jäädäkseen.

PayPal näkee salauksen kysynnän nousun

Mukaan Onni tiistaina (3. marraskuuta 2020) globaali maksujätti PayPal aikoo laajentaa kryptovaluuttapalvelujaan ympäri maailmaa. Yhtiö paljasti tarkempia tietoja suunnitelmistaan ​​vuoden 2020 kolmannen vuosineljänneksen tulospuhelussa.

PayPalin kolmannen vuosineljänneksen raportti paljastaa 247 miljardin dollarin maksumäärän, mikä merkitsee 38 prosentin kasvua. Vaikka yritys toteaa vaikuttavan Q3 2020 -ennätyksen, maksualusta antoi lisätietoa uusimmasta salauspalvelustaan.

PayPalin toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja Dan Schulman kolmannen vuosineljänneksen tuloskutsun aikana sijoittajien kanssa paljasti yrityksen aikovansa nostaa päivittäistä salauksen ostorajaansa 10000 dollarista 15 000 dollariin kysynnän kasvun vuoksi. Schulmanin mukaan vain 10 prosenttia yhdysvaltalaisista PayPal-asiakkaista voi tällä hetkellä käyttää alustan kryptovaluuttatarjouksia.

Samaan aikaan on olemassa „odotuslista“, jonka Schulman totesi olevan lähes kolme kertaa suurempi kuin yrityksen odotukset. Kutenraportoitumennessä BTCManager lokakuussa maksut behemoth paljasti, että sen käyttäjät voivat suorittaa toimia käyttäen salauksen varhaisesta 2021.

Lisäksi PayPalin käyttäjät voivat maksaa tavaroista ja palveluista salauksella 28 miljoonalla kauppiaalla maailmanlaajuisesti. Salauspalvelut kuitenkinei antaa käyttäjille hallita yksityisiä avaimiaan ja rajoittaa samalla salauksen ostamista ja myymistä PayPal-alustalle.

Pian PayPalin salauksen käyttöönoton jälkeen maksualan yritys aikoi suunnitella ostaa kryptovaluuttayritys BitGo.

Schulman totesi myös, että kaikilla Yhdysvalloissa olevilla käyttäjillä on pian pääsy salauspalveluihinsa muutamassa viikossa, ja aikoo laajentaa palveluja Venmo-alustalle ja muille asiakkaille maailmanlaajuisesti ennen vuoden 2021 ensimmäisen puoliskon loppua.

CBDC: n läsnäolo varma

Sen lisäksi, että PayPalin toimitusjohtaja laajensi salauspalvelujaan maailmanlaajuisesti, hän ilmoitti puhelun aikana myös, että hän on keskustellut keskuspankkien, salaussektorin sidosryhmien ja sääntelyviranomaisten kanssa.

Kommentoidessaan CBDC: itä Schulman totesi:

„CBDC: t ovat minun ja kaikkien keskustelujen näkökulmasta kysymys siitä, milloin ja miten ne tehdään, ei jos. Uskon, että foorumimme digitaalisilla lompakkoillaan ja tällä hetkellä käytettävissä olevalla mittakaavallamme voi auttaa muokkaamaan näiden valuuttojen hyödyllisyyttä. “

PayPal-pää lisäsi:

„Ja uskon, että foorumimme ja kaikki uudet digitaaliset infrastruktuurit, jotka otamme käyttöön juuri nyt, voivat auttaa tekemään rahan hallinnasta ja liikkumisesta tehokkaampaa, halvempaa ja nopeampaa.“

CBDC: t ovat edelleen nähneet lisääntynyttä kiinnostusta ympäri maailmaa Kiinan kanssa kilpailun johtaja ja Etelä-Korean ja Japanin kaltaiset maat nopeuttavat digitaalisen valuutan kehitystä.

Dieser Eintrag wurde in Bitcoin veröffentlicht.