Max Keizer säger att Compounds Rally endast var tänkt att ta din Bitcoin när token kastar 40 procent

Compound (COMP), styrningsteckenet för den eponymbaserade Ethereum-baserade utlåningsplattformen, har monumentalt kraschat cirka 40 procent under 24 timmar, enligt data från handelsterminalen Cryptowatch.

Medan han kommenterade i höst från nåd, noterade RT-värd och inflytelserika kryptoproponent Max Keizer det enda syftet med altcoins var att ta bort Bitcoin Evolution från FOMO-driven investerare.

Compounds token har väckt väsentligt de senaste dagarna efter att Coinbase Pro-noteringsmeddelandet den 18 juni kickstartade sitt 150 procents rally

Coinbases beslut att lägga COMP till listan över tillgångarna som handlas på dess professionellt inriktade utbyte var ganska kontroversiellt eftersom företaget är en tidig investerare i Compound som äger en del av tokenens 10 miljoner leverans.

Alla goda saker slutar slutligen, och COMP-symbolen bevittnade den korta korrigeringen.

Den byter för närvarande händer på $ 254 efter att ha berört den nuvarande högsta tiden på 380 $ den 21 juni.

Ethereum-grundare Vitalik Buterin säger att han inte håller med om Bitcoin’s Stock-to-Flow-modell
„Systematiska risker“

Eftersom Keizer är en makalös Bitcoin-maximalist, kanske vissa investerare känner att de inte behöver ta hänsyn till hans råd om altcoins.

Men även Ethereum-skaparen Vitalik Buterin, som nyligen skonade med Keizer på Twitter , känner sig orolig över den nya vågen av entusiasm kring DeFi-projekt.

Som rapporterats av U.Today varnade Buterin investerare för att „flashiga DeFi-saker“ med lockande höga avkastningar kan utgöra „systemrisker.“

Dieser Eintrag wurde in Bitcoin veröffentlicht.