Krypto lommebøker i 2021: Fra varmt til kaldt, her er alternativene

Det viktigste med hensyn til krypto lommebøker i dag er brukernes sikkerhet og ansvar.

Etter nok et hopp i prisen på store kryptovalutaer ved utgangen av 2020, begynte kryptoentusiaster å utvinne, selge og kjøpe valutaer med fornyet kraft – noe som betyr at temaet for oppbevaring av kryptovalutaer i dag er mer relevant enn noen gang.

Men i motsetning til de tidligere bullish bølgene, er denne gangen mange brukere også opptatt av hvordan de skal beskytte eiendelene sine

Blockchain-industrien utvikler seg, og handelsmenn har blitt merkbart smartere, men svindlere og tyver har også blitt mye mer smidige. Dette indikeres også av det nye utseendet på nyheter relatert til utnyttelse og teppetrekk, ikke bare når det gjelder vanlige brukere, men også store børser , desentraliserte økonomiprosjekter og til og med ikke- svingbare tokens .

Svindlere bruker en rekke verktøy, fra hacking av kontoer til oppretting av skadelig programvare. Selv kjente prosjekter unngår ikke denne skjebnen. For eksempel oppdaget Trezor nylig falske apper på Bitcoin Circuit, noe som påvirket noen brukere. Og i slutten av desember 2020 sto over 270.000 kunder i den populære Ledger-lommeboken overfor trusler etter at deres personlige data ble avslørt av en hacker.

Alt dette antyder at kryptoentusiaster bør være svært forsiktige når de velger hvordan de skal lagre eiendelene sine.

Å kjøpe krypto går mainstream

I 2021 har Bitcoin ( BTC ) etablert seg som et allment akseptert investeringsinstrument og butikk av verdi, og det blir nå sammenlignet med gull. Dette ble spesielt merkbart da institusjonelle investorer begynte å utforske og investere hundrevis av millioner dollar – noen ganger milliarder – i BTC.

Fra Jack Dorsey’s Square brukte nylig ytterligere 170 millioner dollar på BTC til M31 Capital arkivering av dokumenter med United States Securities and Exchange Commission for å lansere et nytt Bitcoin hedgefond , går crypto mainstream. Videre administrerer Grayscale Investerings Bitcoin-tillit nå over 37 milliarder dollar i BTC, noe som antyder at institusjonelle investorer føler seg trygge på instrumentet. Alle disse eksemplene arbeider for å sementere krypto som et levedyktig investeringsalternativ for detaljistinvestorer også.

I tillegg til å bare kjøpe kryptovalutaer, har det også dukket opp nye måter å tjene penger på markedet, for eksempel desentraliserte finansprotokoller som tilbyr ulike blockchain-baserte finansielle tjenester. Dette er faktisk en veldig god måte å få fast inntekt i kryptovaluta med ganske høye årlige renter.

Fremveksten av desentraliserte børser har forenklet prosessen med å eie og utveksle kryptovaluta ytterligere. Denne metoden for handel med kryptokurver har raskt fått popularitet i det siste.

Slike utvekslinger, som Uniswap, tillater brukere å utføre transaksjoner direkte mellom lommebøker. Denne metoden innebærer at brukerne må vite hvordan de skal lagre krypto ordentlig og gjøre transaksjoner gjennom en tredjepart.

Alternativt har brukerne også sentraliserte sentraler til rådighet; det er imidlertid visse risikoer med hensyn til lagring av midler. For sentraliserte børser betyr dette at krypto i plattformens kontoer automatisk faller inn under børsen, noe som betyr at brukerne ikke har full kontroll over eiendelene sine. Dermed anbefales det av de fleste kryptokommentatorer å lagre krypto i eksterne lommebøker.

Dieser Eintrag wurde in Bitcoin veröffentlicht.