Fidelity Digital Assets Citater Bitcoin Creator Satoshi Nakamoto i den seneste investeringstese

Fidelity Digital Assets (FDA) citerer Satoshi Nakamoto i sin seneste rapport om investeringsafhandling.

Den tese er en del af en række rapporter undersøger perspektiverne kørsel interesse og investeringer i Bitcoin

FDA er tilknyttet Fidelity gennem moderselskabet Fidelity Management & Research (FMR). Et af de største virksomheder inden for finansielle tjenester i verden, Fidelity har en anslået aktiver på 7 billioner dollars under forvaltning (AUM).

I sine kommentarer til FDA siger Bitcoin Code, at de har lært, at investorer betragter bitcoin som en ambitioneret værdibutik, mens de også bemærker den begrænsede viden om det samme af interessenter.

Derudover bemærker FDA, at den nuværende investor „rationale for etablering af eksponering nu“ er forudsat på en tro på, at bitcoin „vil være et meget større marked, hvis det bruges bredt som en butik med værdi i fremtiden.“

Denne optimistiske investoropfattelse passer godt med et berømt Satoshis citat, som FDA inkluderer i denne bitcoin-investeringsafhandling.

Satoshi skrev:

Det kan være fornuftigt bare at få nogle i tilfælde af, at det griber ind. Hvis nok mennesker tænker på samme måde, bliver det en selvopfyldende profeti.

Nuværende investorer i bitcoin er håbefulde, at mønten i sidste ende kan nå målet om at blive en butik med værdi på trods af aktuelle bekymringer om volatilitet.

Som investeringstesen yderligere forklarer, bør „volatiliteten med tiden fortsætte med at falde i forhold til de nuværende niveauer, når fortællinger konvergerer.“

I mellemtiden mener investorer, der er interviewet af FDA som en del af denne afhandling, den næste bølge af opmærksomhed og vedtagelse kunne være drevet af eksterne faktorer, såsom enestående niveauer af intervention fra centralbanker og regeringer.

Længerevarende medvind, der kunne fremkalde adoption, inkluderer brugen af bitcoin til at bevare rigdom midt i „langsom og stabil“ inflation og „truende generationsformueoverførsel til årtusinder, der ser bitcoin mere fordelagtigt end andre demografier.“

Dieser Eintrag wurde in Bitcoin veröffentlicht.