Bitcoin Cash står over for øget salgstryk foran Hard Fork

Da Bitcoin Cash (BCH) hårdgaffel nærmer sig, nåede BCH-tilstrømninger til børser deres højeste punkt på otte måneder, og det ser ud til, at flere markedsdeltagere ønsker at sælge end at købe mønten ifølge de data, der leveres af blockchain-analysevirksomheden Chainalysis .

En anden hård gaffel kommer til Bitcoin Cash den 15. november 2020 efter en række uenigheder og spændinger relateret til projektets fremtid og de foreslåede ændringer i den underliggende kode.

Ifølge Chainalysis ‚marked Intel, blev BCH-tilstrømningen til børser den sidste dag ramt BCH 271,220 (USD 70 mio.), Hvilket er det højeste niveau, de nåede inden for de sidste 244 dage eller siden midten af ​​marts. De kom relativt tæt på dette tal i begyndelsen af ​​september med et spring til 258.528 BCH, hvilket faldt sammen med en skarp afsætning på hele markedet den uge. Dette tal overgår også det 7-dages gennemsnit på 163.674 BCH og 180-dages gennemsnit på næsten 80.000 BCH.

Tilstrømninger til børser svinger med ændringer i markedssentimentet og „en stigning i tilstrømningen antyder øget salgstryk på markedet“ ifølge Chainalysis.

Desuden øges de aktiver, der holdes på børser, hvis flere markedsdeltagere ønsker at sælge mønten end at købe den, såvel som hvis købere vælger at gemme deres aktiver på børser, sagde Chainalysis.

Ændringen i BCH afholdt på børser den sidste dag er BCH 70.320, en nedgang på næsten 28%. Ikke desto mindre er dette stadig over 180-dages gennemsnittet på nogle BCH 10.500.

Marked Intel tilbyder også et kig på BCH-handelsintensiteten. Denne måling sammenligner værdien af ​​handler med ordrebøger med valutatilstrømning, og hvis der er en stigning i handelsintensiteten, antyder det „flere markedsdeltagere, der ønsker at købe end at sælge.“ I BCH’s tilfælde specifikt er den mediane handelsintensitet den sidste dag 10,23, under gennemsnittet på 180 dage på 27,4 eller 7-dages gennemsnittet på 15,28.

I skrivende stund (14:24 UTC) handler BCH, der er 6. plads efter markedsværdi, til USD 257 og er faldet med næsten 1% om dagen og er uændret i en uge og en måned. Prisen er faldet med næsten 9% om året.

Dieser Eintrag wurde in Bitcoin veröffentlicht.